اگر امکان دارد آن را به فارسی ایمیل کنید
نتایج وب
ژلاتین - Spoon-feed Baking
https://spbaking.com › recipes › ژلاتین-t
۱۷ دی ۱۳۹۴ - ژلاتین از واژه لاتین ژلاتوس Gelatus به معنای سِفت گرفته شده و یکی از . ورق ژلاتین از پودر ژلاتین شفاف تر و براق تره، کامل بدون بوئه و به همین دلیل . می شه بصورتی بسته بندی می شه که هیچ وقت خراب نشه، ولی به محض باز شدن .
آشپزخانک نکات مهم ژله و ژلاتین - آشپزخانک
https://www.ashpazkhanak.com › نکات-مهم-ژله-و-ژلاتین
۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - نکته:پودر ژلاتین در دمای ۶۰–۵۰ درجه سانتیگراد حل میشود و در صورتی که دمای محلول از ۸۰ درجه بیشتر باشد بوی ناخوشایندی از ژلاتین متصاعد شده و .
سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی - صفحه 647
mamisite.com › forum
۱۶ خرداد ۱۳۹۲ - سلام چطور بفهمیم پودر ژلاتین خراب شده یا نه؟ممنون. یه مقداریشو استفاده می کنی اگه درست بسته نشه یعنی خراب شده معمولا ژلاتین به این زودیا خراب .
همه آنچه که درباره ژلاتین باید بدانید - شبره
www.shebreh.com › همه-آنچه-که-درباره-ژلاتین-باید-بدانید
هر دو اینها از کلاژن حیوانات تهیه شده اند. پودر ژلاتین، ژلاتینی است که خشک شده و به دانه های ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است. ورقه های .
بالاخره پودر ژلاتین خریدم حالا یه سری سوال دارم | تبادل نظر .
https://www.ninisite.com › discussion › topic › بالاخره-پودر.
۱۴ دی ۱۳۹۲ - فکر نکنم مزه اش به تنهایی مثل پودر ژله ها باشه اما یه روش که من از یه مربی آشپزی یاد گرفتم رو بهت میگم یه بسته پودر ژله + یک قاشق پودر ژلاتین .
JamNews - این ماده طبیعی تاریخ انقضای مواد غذایی را . - جام .
https://www.jamnews.com › detail › News
۱۳ مهر ۱۳۹۳ - برآورد شده که تنها در انگلیس این مقدار به 15 میلیون تُن میرسد؛ اما . نمیکنید و ژلاتین این خاصیت را دارد که وقتی به طور کامل خراب شد، به یک مایع .
ذوب کردن ژلاتین
www.cookery.ir › pages
ذوب کردن پودر ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را روی یک پیمانه آب سرد ریخته سپس ظرف . همانطور که در مقاله نوشته شده است هر قاشق سوپخوری = 3 ورق ژلاتین . فرانک: سلام من میخواستم ژله خورد شیشه درست کنم اما بیسش و خراب کردم میشه راهنمایی کنین؟
وارد نشده: بفهمیم | باید شامل این عبارت باشد: بفهمیم
اگر بدانید ژلاتین از چه ساخته شده شاید به آن لب نزنید! - سیمرغ
https://seemorgh.com › سلامت › تغذیه › تغذیه سالم
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ژلاتین ماده اصلی پاستیل ها و دسر هاست و در بستنی ها و لبنیات هم استفاده می شود ولی شاید اگر بدانید از چه چیزی درست می شود از مصرف آن صرف نظر .
انواع و اقسام ژلاتین و کاربردهای آن / نکات لازم برای تهیه کرم و ژله
https://www.mizanonline.com › . › خبرگزاریها و نشریات
ژلاتین در دمای 20 درجه ی سانتی گراد می بندد. پس دقت کنید وقتی پودر ژله ی رقیق شده را داخل کرم یا دسر می ریزید کرم یا ژله ولرم باشد تا ژلاتین گلوله گلوله نشود.
وارد نشده: بفهمیم | باید شامل این عبارت باشد: بفهمیم
علت اصلی نگرفتن و نبستن ژله چیست ؟ + راه حل عالی - نمناک
https://namnak.com › علت-نبستن-ژله.p65665
سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. . ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنید ، حوله ای ازقبل گرم شده را دور قالب بپیچید تا قالب جدا شود.چنانچه در .
رتبه: ۳٫۷ - ۲۵۰ مرور
جستجوهای مربوط به از کجا بفهمیم پودر ژلاتین خراب شده
تاریخ انقضا پودر ژلاتین
ایا پودر ژله خراب میشود
پودر ژلاتین تاریخ مصرف گذشته
پودر ژلاتین تاریخ-انقضا دارد؟
پودر ژلاتین را چگونه حل کنیم
عوارض خوردن ژله تاریخ گذشته
استفاده از پودر ژله تاریخ گذشته
قیمت یک بسته پودر ژلاتین
نحوه سوهان زدن ناخن برای گیتار